fredag 5 juli 2019

Basic work - Basic ork.

Igår (torsdag) så var yngste sonen (Johan) här med sina två yngsta vildar, Thore 1.2 år och Einar 8 år. Då min kropp inte mår så bra som jag tror/önskar/låtsas att den gör, så är det oerhört mycket värt att få lite hjälp. Johan körde av gräset som blivit hysteriskt högt. Einar och Thore höll igång både mig och Helena.

Thore älskar alla maskiner och att få åka på "bruum".

Bröderna Brothers Einar & Thore

I förrgår (onsdag) så tog Helena nya prover. De tas var 4´de vecka för att tillse att blodvärdet inte blir kraftigt försämrat. När man använder hormonblockader med förstärkarmedicin (katalysator) så kommer det en dag där blodvärdet blir riktigt dåligt - Då är det slut på denna behandlingen. Än har Helena oförskämt bra värden - vilket är härligt då tur inte precis brukar vara vår följeslagare. Så vi håller tummar och tår varje gång det är dags för ny avstämning. Idag har det först varit träff med onkologläkare för avstämning efter sista 3 månadersetappen. För 14 dagar sedan gjordes MR och skiktröntgen, vi har redan tjuvläst lite i utlåtandet och är lagom förberedda för att kunna fråga vissa saker. Efter detta besök ska vi in på dagvårdsavdelningen på onkologavdelningen för det månatliga zometadroppet, (skelettstärkande). 

Drippande dropp.

Direkt efter behandlingen rullar vi till Huskvarna och hämtar min näst yngst unge - Ida som ska följa med hem och hjälpa till med lite målning idag och imorgon. Eftersom undertecknad och Helena är "lite" slitna så vilade vi lite efter Idas superfina lunch (kycklinggryta med bacon å grönsaker samt tagliatelle). Då smet Ida iväg till bonussyrran Sanna å pratade hemligheter om partners (I suppose)... Sedan kom både Sanna å Ida hit och målade panel till badrummet. Fredagskvällen avslutades med pizza och soffhäng. - Imorgon blir det mer målning för Ida och nerfräsning av värmegolv för mig. Helena sitter i stolen och chefar oss. 

Ida gillar att måla - Vi gillar att Ida målar.

Sanna i Helenas gamla tunika å mina arbetsbyxor - 
Ida håller rockerstilen mer - Svart är alltid svart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar