fredag 9 augusti 2019

Hundar, njurar och diabetes.

Våra små valpar har stulit den sista lilla energin ur mig och Helena på sista tiden. Även om de ger mycket tillbaka så kräver de också ganska så mycket då vi måste mata dom dygnet runt med mjölkersättning, efter den jobbiga förlossningen där mamma Trissan slutligen fick operera bort äggstockar och livmoder. Sömn är något man numer kommer ihåg som något man gjorde - pre- Livskraftskullen.

Livet snurrar vidare med högt sockervärde. Helena har nu varit tvungen att starta med måltidsinsulin. I torsdags blev det en tripp till Eksjöklinikerna och ett ultraljud på hennes njurar då värdena på njurarna blivit drastiskt sämre och sämre sista månaderna. Enligt remissvaret på 1177.se så syns inget avvikande. Troligtvis är det diabetesen som påverkar så starkt att njurvärdena har skjutits i sank.

Min värld av teckningar och tavlor är en sida på Facebook.se som har härliga teckningar och budskap. Bakom dessa härliga budskap och illustrationer finns Camilla Bergman. Man får dela - men ange ursprunget.

4 kommentarer:

  1. Kramar er i tanken, och försöker begripa hur ni orkar med både livskraften i valparna och sjukdomar - önskar er den kraft ni behöver

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Margareta. Som du själv vet så finns det mer kraft och styrka i oss alla - när vi väl måste...

      Radera
  2. Ja det är märkligt hur man orkar! Och i synnerhet ni just nu. Men ni tycks ha en fantastisk förmåga att se både ljuset och varandra. Det är kärlek ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, inte trodde vi att dessa resurser fanns eller skulle behövas - tidigare. Ledordet är tillsammans!

      Radera